Terug
opleidingen: Pakket van vijf specialty instructor cursussen

Het Specialty Instructor pakket is er op gericht je op een gezellige, actieve manier zondere examen stress je teaching skills met betrekking tot het geven van Padi specialties op nivo te krijgen. Je raakt vertrouwd met het geven van specialties. We behandelen vijf populaire specialties op instructeurs nivo, Nitrox, Navigatie, Emergency Oxygen Provider, Nacht en Diep. 

Per specialty zal elke specialty instructeurs kandidaat laten zien dat hij zijn theorie uitleg vaardigheden beheerst, een briefing en een debriefing verzorgen over een skill uit die specialty. De rest is praktijk waarin we je laten zien hoe je elke skill doet en die ga je dan ook zelf doen. Het gevolg van onze aanpak is dat je aan het einde van zo'n weekeinde niet alleen alle praktijk oefeningen uit de specialty gezien en gedaan hebt, maar je weer helemaal up-to-date bent wat betreft de techniek van het lesgeven.

 

Om aan dit pakket van vijf specialty instructor cursussen deel te nemen dien je PADI OWSI te zijn of met een IDC bezig te zijn, want de Specialty Instructor opleidingen mogen ermee gecombineerd worden. Het voordeel om de cursus te volgen is dat je ook direct les mag geven in deze specialties nadat je application door Padi verwerkt is.

Om uiteindelijk als MSDT gebreveteerd te worden dien je in totaal vijf specialties op instructor nivo te hebben en minstens 25 brevetteringen uitgeschreven te hebben.

Het aanbiedingspakket van vijf Padi specialty instructor cursussen kost 495 euro bij inschrijving voorafgaand aan de IDC. In combinatie met inschrijving voor EFR instructor loopt je pakketkorting op tot 194 euro.

Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (excl. lesmat.)
31-03-2017 Pakket van vijf specialty instructor cursussen Eindhoven 08:00:00 € 595,00 Inschrijven
30-06-2017 Pakket van vijf specialty instructor cursussen Eindhoven 08:00:00 € 595,00 Inschrijven
13-10-2017 Pakket van vijf specialty instructor cursussen Eindhoven 08:00:00 € 595,00 Inschrijven
24-11-2017 Pakket van vijf specialty instructor cursussen Eindhoven 08:00:00 € 595,00 InschrijvenGebruiker
_________________________
Gebruikersnaam
Wachtwoord

  
Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier


Planning
Opleidingen
1.
OWSI cursus
2.
GoPro Bootcamp interesselijst
3.
Assistent Instructeur
4.
IJsduik instructor cursus
5.
IDC op maat
ActiviteitenkalenderEnquete
Overweeg je dit jaar je IDC te doen?

Ja
Nee