Terug
opleidingen: IDC op maat

Niet iedereen kan zich confirmeren aan een instructeursopleiding aan een stuk. Heel begrijpelijk. Weet dat een instructeursopleiding een beroepsopleiding is die beslist niet onderschat moet worden. We bieden de cursus op maat aan voor diegenen die het wat tijd betreft niet redden om 8-9 dagen achter elkaar het de slag te gaan in een reguliere cursus.  Met jouw inzet en onze ervaring garanderen wij dezelfde kwaliteit bij een op maat opleiding. Jij pakt jouw agenda, wij die van ons en samen maken we een passend programma. Zo veel mogelijk zullen we proberen je mee te laten draaien in lopende instructeursopleidingen, zodat je ook van andere cursisten kunt leren. Waar dit niet lukt, plannen we privé lesdagen in die passen in jouw schema. Aan het eind van de rit ben ook jij klaar om Padi duikinstructeur te worden en succesvol te zijn op het Padi instructeurs examen.

De cursus is toegankelijk voor duikers met een minimale brevettering als Divemaster of 3* duiker van een erkende organisatie. Als aanvullende kwalificatie dien je te beschikken over een EFR instructeurs brevet, of een EHBO/reanimatie instructeurs brevet van een andere erkende organisatie. Nadat je je hebt ingeschreven bestel je je boeken en ga je direct aan de slag met je voorbereiding. Elk gewenst moment kun je dus beginnen. Via onze website kunnen onze kandidaten al hun huiswerk maken. Dat huiswerk wordt vrijwel direct nagekeken en je ontvangt een terugkoppeling via de e-mail. Uiteraard dien je over goede duikvaardigheden te beschikken. Onze kandidaten kunnen alle skill's op video bekijken via de site zodat ze die thuis kunnen oefenen, wat ons betreft zelfs voor de spiegel. Aan je theoretische kennis worden hoge eisen gesteld, net als aan de kennis van de Padi standards en procedures. Deze leer je via de oefenvragen op de site en tevens maak je proefexamens.

Onze faciliteiten zijn uniek. We zijn gevestigd met de duikschool in Zwembad Eikenburg in Eindhoven waar we een theorieruimte hebben van meer dan 100m2, de beschikking hebben over een 25m zwembad met een compressor vulinstallatie en duikmateriaalopslag. In jouw IDC verliezen we geen tijd met logistiek. Laat je pen maar vallen tijdens een theorieles en binnen een kwartier lig je onderwater. Hoe gaaf is dat!

Kandidaten die via de Goprodiving website aan hun IDC beginnen, zijn uitermate goed voorbereid. Dat zorgt voor een cursus waarin veel ruimte is voor de praktijk als duikinstructeur! De slagingskansen zijn dan ook groot. Padi Course Director Bill Megens: "Ik ben nu zeven jaar Padi Course Director en ben er trots op dat in al die zeven jaar met een zestal IDC's per jaar slechts vijf IDC kandidaten niet in een keer geslaagd zijn. Die deelnemers die zakten, daar zakten er vier van op standards of theorie en een op een buitenwater presentatie. Op hun herexamen, een paar weken later, behaalden ze alsnog hun instructeursbrevet. We roepen niet alleen iets, maar we maken het ook waar"

De cursus zelf omvat 8-9 dagen, afhankelijk van het aantal deelnemers en of je wel of geen specialty instructor training volgt. We beginnen om 08.00 en zijn elke dag rond 17.00 klaar. Bill Megens geeft samen met zijn staff de cursus en zal als mentor je vakkennis vergroten. Je zult een actieve rol hebben tijdens deze cursus. Zelf lesgeven, hoe geef je een theorieles, hoe geef je een zwembad les en hoe geef je een effectieve buitenwater training. Na afloop van de cursus ontvang je van je Course Director een Certificate of Completion, of te wel het toegangsbewijs om op examen te gaan!

Het examen is een formaliteit, dat is ons doel. We leiden je niet op om enkel te slagen voor je examen. Ons doel is je op te leiden tot een effectieve duikinstructeur die van wanten weet en in zijn vak succesvol zal zijn. Mensen van dat kaliber....die slagen!

Heb je ambitie om Padi instructor te worden, maak dan een afspraak om de agenda's af te stemmen en ook voor jou rolt er een programma uit dat past. Mail aan Bill  voor een afspraak. Hij wacht op je reactie en het is zijn rol om je te helpen dus....waar wacht je op?!

De prijs voor een IDC op maat is 1250 euro. Afhankelijk van het aantal dagen dat je priveles hebt komt daar iets bij of gaat daar iets van af. We bepalen de planning aan de hand van onze beider agendas en je ontvangt een prijsopgave die ook op maat gemaakt is.


Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (excl. lesmat.)
In overleg IDC op maat Eindhoven 08:00 € 2.100,00 InschrijvenGebruiker
_________________________
Gebruikersnaam
Wachtwoord

  
Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier


Planning
Opleidingen
1.
OWSI cursus
2.
GoPro Bootcamp interesselijst
3.
Assistent Instructeur
4.
IJsduik instructor cursus
5.
IDC op maat
ActiviteitenkalenderEnquete
Overweeg je dit jaar je IDC te doen?

Ja
Nee