Terug
opleidingen: Digital underwater photography specialty instr

Digitale onderwaterfotografie is niet meer weg te denken uit de onderwatersport. Toch zie je een wereld van verschil tussen de ene onderwaterfoto en de andere. Waarom zijn al mijn foto's blauw, waarom zijn al mijn foto's groen, hoe komt het dat ik zo weinig kleur zie onderwater? Hoe komt het toch dat mijn foto's vaak bewogen zijn en regelmatig onscherp? Op deze vragen krijg je antwoord in de DUP specialty instructeurs cursus.

Tijdens deze cursus gaan we uitgebreid stil staan bij de kunst van het fotograferen onderwater, daarnaast brengen we je de tips bij hoe je betere foto's maakt. Onze expertise in dit vakgebied is hoog. Bill Megens, Padi Course Director fotografeert al 26 jaar onderwater. Zijn vrouw Wendy is afgestudeerd vakfotograaf en volgde haar opleiding op de Fotovakschool in Apeldoorn. Deze bron van kennis zorgt ervoor dat de opleiding tot DUP specialty instructor een meer dan volledige cursus zal zijn waar je later nog met veel plezier aan zult terugdenken als je zelf de DUP aan het geven bent.

We starten met het kijken naar foto's en het ontdekken van techniek. Aan de hand van de DUP manual bespreken we de herhalingsvragen zodat jouw kennis over het onderwerp optimaal is. Heb je al eerder een DUP specilaty gevolgd, dat is prima, je zult overdonderd worden door een overkill aan kennis waar je altijd wijzer van zult worden. In het zwembad oefenen we diverse technieken. Positionering van de camera, compositie, witbalans, belichting en scherptediepte komen aan de orde.

In Zeeland maken we een a twee buitenwaterduiken. We rijden dezelfde middag terug naar Eindhoven om aldaar de Digital workflow toe te passen om je foto's er nog beter uit te laten zien. Hoe sla ik de foto's op, hoe maak ik een selectie, hoe stel ik belichting, witbalans, contrast en kleursaturatie bij zonder dat er een overvloed aan ruis in de foto's komt. We stellen je daarbij een aantal beeldbewerkingsprogramma's ter beschikking die je gratis op je laptop gedurende 30 dagen kunt gebruiken.

Je zult een helder beeld op je netvlies hebben van hoe je deze cursus geeft, en dat was volgens ons de bedoeling! 

Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (excl. lesmat.)
20-06-2014 Digital underwater photography specialty instr Eindhoven 20:00 € 265,00 InschrijvenGebruiker
_________________________
Gebruikersnaam
Wachtwoord

  
Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier


Planning
Opleidingen
1.
OWSI cursus
2.
GoPro Bootcamp interesselijst
3.
Assistent Instructeur
4.
IJsduik instructor cursus
5.
IDC op maat
ActiviteitenkalenderEnquete
Overweeg je dit jaar je IDC te doen?

Ja
Nee