Terug
opleidingen: Master Scuba Diver Trainer weekeinde Zeeland

Het Master Scuba Diver Trainer weekeinde is er op gericht in een gezellig actief lang weekeinde je teaching skills met betrekking tot specialties op nivo te krijgen. Je raakt vertrouwd met het geven van specialties.

We behandelen in een weekeinde vier specialties op instructor nivo. Op vrijdag avond rijden we reeds naar onze accomodatie in Zeeland. We eten wat en behandelen alvast de standards voor de nachtduik specialty. Vrijdag avond maken we ook de nachtduik. Zaterdag morgen behandelen voor de lunch de standards, de outlines en de bijzonderheden van Diep, Navigatie en Stroming.

Jouw taak is om ergens in de cursus een prescriptive teaching presentatie te geven over een van te voren opgegeven onderwerp. Uiteraard frissen we je geheugen op hoe het ook al weer exact ging, maar daarvoor zit je in de cursus niet waar. Per specialty zal elke specialty instructeurs kandidaat een briefing en een debriefing verzorgen uit een skill uit die specialty. Het gevolg van onze aanpak is dat je aan het einde van zo'n weekeinde niet alleen alle praktijk oefeningen uit de specialty gezien en gedaan hebt, maar je bent weer helemaal up-to-date kwa techniek van lesgeven.

Zondag ochtend doen we theorie en s' middags praktijk van Stroming en Navigatie.

Om aan het MSDT programma deel te nemen dien je OWSI te zijn of met een IDC bezig te zijn, want de Specialty Instructor opleidingen mogen ermee gecombineerd worden. Aan het einde van het weekeinde brevetteren we je in vier specialties waarin je direct mag lesgeven.

Om uiteindelijk als MSDT gebreveteerd te worden dien je in totaal vijf specialties op instructor nivo te hebben en minstens 25 brevetteringen uitgeschreven te hebben. De meeste van de deelnemers zijn al in het bezit van een Enriched Air specialty instructor brevet die tijdens hun IDC werd gehaald. De vier specialties die we in dit weekeinde afronden brengt het totaal op vijf. Mocht je de Enriched air specialty instructor nog niet hebben gedaan, dan kun je dat dit weekeinde ook nog inplannen. Elke Padi instructor kan meedoen, Ook al heb je de 25 brevetteringen nog niet. Die kun je dan versneld halen door het geven van specialties.

Het cursus weekeinde inclusief overnachtingen, vier specialty instructor cursussen, 2x ontbijt, 2x lunch, 1x avond eten, drinken komt op 445 euro. Lijkt het je wat, schrijf je dan direct in via de onderstaande link.

Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (excl. lesmat.)
In overleg Master Scuba Diver Trainer weekeinde Zeeland Zeeland of Zoetwater 20:00 € 449,00 InschrijvenGebruiker
_________________________
Gebruikersnaam
Wachtwoord

  
Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier


Planning
Opleidingen
1.
OWSI cursus
2.
GoPro Bootcamp interesselijst
3.
Assistent Instructeur
4.
IJsduik instructor cursus
5.
IDC op maat
ActiviteitenkalenderEnquete
Overweeg je dit jaar je IDC te doen?

Ja
Nee