Terug
opleidingen: EFR instructor cursus

De EFR instructor cursus wordt gecombineerd gegeven met de EFR Care for Children instructor cursus. Iedereen met een geldig EFR brevet kan aan deze cursus deelnemen. Mensen leren het beste onder prettige omstandigheden. In de EFR instructor cursus wordt erg veel plezier gemaakt. Wees gewaarschuwd!

De cursus vindt op een enkele dag plaats. Dat kan alleen als je je thuis goed voorbereid hebt door de skill videos te bekijken en de instructor manuals goed door te werken. Via onze site maak je je herhalingsvragen en die worden in de les met je Course Director doorgesproken. Alle skill's worden tijdens de cursus nogmaals met je doorgenomen en via rollenspellen ben je om beurten instructeur, slachtoffer en coach. Alle optionele oefeningen als het gebruik van de AED en zuurstof worden in deze cursus behandeld zonder meerprijs. Uiteraard coachen we je dusdanig dat je alle vaardigheden, inclusief die van de Care for Children cursus, op demonstratie nivo kunt voordoen.

Naast skills en achtergrondkennis, gaat een behoorlijk deel van de cursus over marketing en praktische zaken die om de hoek komen kijken als je straks deze cursus zelf gaat geven. We sluiten de opleiding af met een theorie examentje waarin je kennis getoetst zal worden. De zelfstudie als voorbereiding en het actief bijwonen van de cursus zijn voldoende om het examen met goed resultaat af te sluiten.

Veel plezier, veel lachen en een serieuze ondertoon zorgen voor maximaal resultaat! Schrijf je in via onderstaande link en doe mee!

Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (excl. lesmat.)
14-11-2022 EFR instructor cursus Eindhoven 08:00 € 350,00 InschrijvenGebruiker
_________________________
Gebruikersnaam
Wachtwoord

  
Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier


Planning
Opleidingen
1.
OWSI cursus
2.
GoPro Bootcamp interesselijst
3.
Assistent Instructeur
4.
IJsduik instructor cursus
5.
IDC op maat
ActiviteitenkalenderEnquete
Overweeg je dit jaar je IDC te doen?

Ja
Nee