Terug
opleidingen: Enriched Air specialty instructor cursus

Duiken met Enriched Air ofwel Nitrox, zal je cursist erg veel voordelen bieden ten opzichte van het duiken met perslucht. Zeker op vakantie bestemmingen als Egypte en de Malediven, verleng je je bodemtijd aanzienlijk. De Enriched Air Specialty Instructor cursus leert je hoe de deze cursus geeft. Het is de meest verkochte specialisatie in het Padi systeem, het zou een gemis zijn als je deze cursus niet zelf zou kunnen aanbieden. Daarnaast is de cursus te integreren in elke duikopleiding waar buitenwaterduiken aan verbonden zijn.

Als voorvereiste voor de cursus dien je zelf Enriched air diver te zijn en over een geldig Nitrox brevet te beschikken van een erkende duikorganisatie. Als voorbereiding lees je de outlines die op de Specialty outline CD rom staan en neem je de cursisten manual door. Heb deze materialen niet tot je beschikking, zorg ervoor dat je ze besteld zodat je je voorbereiding kunt treffen. Via Bestel Cursusmateriaal op onze site bestel je de Enriched air specilaty dvd kit en de Specialty instrucor outline cd rom.

De cursus duurt een paar uur waarin we de standards zullen bespreken, een aantal workshops gaan doen en je geeft een korte presentatie.

Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (excl. lesmat.)
02-09-2013 Enriched Air specialty instructor cursus Eindhoven 08:00 € 99,00 InschrijvenGebruiker
_________________________
Gebruikersnaam
Wachtwoord

  
Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier


Planning
Opleidingen
1.
OWSI cursus
2.
GoPro Bootcamp interesselijst
3.
Assistent Instructeur
4.
IJsduik instructor cursus
5.
IDC op maat
ActiviteitenkalenderEnquete
Overweeg je dit jaar je IDC te doen?

Ja
Nee