_________________________
Prijzen opleidingen

Algemeen _________________________
Home
Deze site
Wat is Goprodiving?
Jouw Padi Course Director
Jouw Padi 5* IDC facility
Contact
Hoe word je Padi Instructor?
Prijzen opleidingen
Studiemateriaal IDC/ EFRI
Padi fees
Archief
Links
Veel gestelde vragen
Ervaringen uit de praktijk
Slagingsstatistieken
Privacystatement

Opleidingen _________________________
Divemaster cursus
GoPro Bootcamp
AI cursus
OWSI cursus
EFR Instructor cursus
Instructeurs cursus IDC
Pakket 5 specialties
IDC op maat
MSDT Weekend
MSDT week Spanje
Equipment Instructor cursus

Videos _________________________
IDC video
Skill videos

Interactief _________________________
Gastenboek
Opleidingsplanning
Activiteiten kalender
Bestellen cursusmateriaal
Reserveren pension
Mijn account
Huiswerk online

Terug
opleidingen: IDC staff instructor

Je bent Padi duikinstructeur en geeft al een tijdje duikles. Gepassioneerd ben je met je vak bezig en hebt je zelfs verdiept in het geven van een aantal Padi specialties. Die kennis en ervaring kun je aanwenden voor het opleiden van duikinstructeurs, die net als jij, hun enthousiasme over de duiksport over willen dragen op anderen. Tijdens de IDC staff instructor cursus leer je van je Course Director hoe je dat op een effectieve wijze doet.

De cursus bestaat uit de voorbereiding, een IDC staff trainingsdag en het bijwonen van een complete IDC waarin je ook echt de rol van IDC staffinstructor op je neemt. De voorbereiding doe je thuis. Online via ons online trainingsysteem. Hierdoor kom je goed voorbereid aan de start en zul je in staat zijn om de theorie examens met gemak te halen. Tijdens de Staff instructor trainingsdag zul je van je Course Director een aantal presenaties krijgen over jouw rol als staff instructor. Het wordt je dan ook duidelijk wat er tijdens de IDC van je verwacht wordt. Je lestechnieken, skills en vaardigheden houden we tegen het licht en zorgen ervoor dat die up to date zijn voordat de IDC aanvangt. De belangrijkste fase uit het totale ontwikkelingsproces om IDC staffinstructor te worden is het bijwonen van een complete IDC. Je pikt nu dezelfde informatie op als je zelf had tijdens jouw IDC, maar nu aangevuld met de ervaring die je zelf hebt opgedaan. Het interessante kan zijn dat je de IDC oude curriculum volgde van voor april 2011 en dat je nu de nieuwste aspecten van het duiklesgeven oppikt zoals daar anno nu tegen aan gekeken wordt. Jij begeleidt de IDC kandidaten, evalueert ze, debrieft ze onder begeleiden van jouw mentor.

Na afloop van een IDC staff instructor cursus mag je zelfstandig Assistant instructors opleiden. Kandidaten die door jou opgeleid worden, kunnen rechtstreeks in de OWSI van Gopro instromen. Zo bouwen we samen aan een succesvolle samenwerking waar voor beide toekomst in zit. Daarnaast kun je tijdens IDC's ervaring opdoen in het begeleiden van instructeurskandidaten en pik je van elke IDC weer waardevolle zaken op, waar je je voordeel mee kunt doen in jouw dagelijkse bezigheden in jouw duikpraktijk.

Voorvereiste voor deelname aan de cursus is dat je beschikt over een MSDT brevet, EFR instructor brevet en 25 mensen gebreveteerd hebt.

Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (excl. lesmat.)
15-06-2018 IDC staff instructor Eindhoven 08:00 € 1.095,00 InschrijvenGebruiker
_________________________
Gebruikersnaam
Wachtwoord

  
Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier


Planning
Opleidingen
1.
OWSI cursus
2.
GoPro Bootcamp interesselijst
3.
Assistent Instructeur
4.
IJsduik instructor cursus
5.
IDC op maat
ActiviteitenkalenderEnquete
Overweeg je dit jaar je IDC te doen?

Ja
Nee