_________________________
Prijzen opleidingen

Algemeen _________________________
Home
Deze site
Wat is Goprodiving?
Jouw Padi 5* IDC facility
Jouw Padi Course Director
Hoe word je Padi Instructor?
Contact
Prijzen opleidingen
Studiemateriaal IDC/ EFRI
Padi fees
Archief
Links
Veel gestelde vragen
Ervaringen uit de praktijk
Slagingsstatistieken

Opleidingen _________________________
Divemaster cursus
GoPro Bootcamp
AI cursus
OWSI cursus
EFR Instructor cursus
Instructeurs cursus IDC
Pakket 5 specialties
IDC op maat
MSDT Weekend
MSDT week Spanje
Equipment Instructor cursus

Videos _________________________
IDC video
Skill videos

Interactief _________________________
Gastenboek
Opleidingsplanning
Activiteiten kalender
Bestellen cursusmateriaal
Reserveren pension
Mijn account
Huiswerk online

Gallery
_________________________
IMG_0021.jpg

IMG_0021.jpg

Datum: 03/25/12 Weergaven: 471

 
Gastenboek Terug

Log in om een bericht te kunnen toevoegen.


115 berichten op 12 pagina(s)
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12]
Door Peter op 06/02/10 12:07:44

Waar zal ik eens beginnen... Professionaliteit, vakmanschap, vakkennis, creativiteit, flexibiliteit, mentorschap, gebakken eitje, chinees en een dikke dosis humor en plezier zijn met name de zaken die mij bij zullen blijven van mijn Course Director en mijn IDC. 

Bill ik vind dat het systeem zoals jij dat hanteert erg prettig, compleet en bovenal goed is. Ik kan me er in ieder geval helemaal in vinden. Door de uitgebreide mogelijkheid om online huiswerk te maken/ voor te bereiden ben ik goed beslagen ten ijs gekomen. Samen met Ruud heb jij onze presentaties doorgezaagd, er is aan getimmerd, geschaafd en uiteindelijk ook gepolijst. Uiteindelijk goed voor bijna allemaal 5 of bijna 5. Jammer dat Michel er niet langer bij heeft kunnen zijn.

Ik heb een super 10-daagse gehad en ik kom zeker terug om de nodige ervaring op te doen en mijzelf te verbreden als instructeur.

Keep up the good work, Peter


Door Robin vBvdG op 04/30/10 18:22:10
30 april 2010: 1e dag Divemaster training. Op een dag waarop je normaal gesproken bijkomt van de avond ervoor en je klaar maakt om rommelmarkten en activiteiten te bezoeken ivm Koninginnedag, spraken we (Robin v Z, Jos V., Bill M en Robin vBvdG) om 08.00 uur 's ochtends af in Eikenburg. Na een intro over hoe de gehele training er uit gaat zien, zijn we stap voor stap door de hoofdstukken van het DM manual gegaan. De belangrijkste onderwerpen zijn herhaald en vragen over de oefenvragen konden worden gesteld. Hierna zijn we (aangevuld met Mirjam die haar DM theorie examen al heeft afgerond) rond 1200 het zwembad in gegaan om de eerste skills te oefenen. Bijna 3 uur later en een bijna lege tank (7 liter) zijn we we weer boven water en hebben we 11 van de verplichte 20 oefeningen gedaan, de ene oefening wat beter dan de ander, maar het is een leerproces. Morgen gaan we weer verder met de theorie (Fysica, fysiologie etc) waarna we in de middag weer het water in gaan. Tjonge wat moet je aan een hoop dingen denken als je de oefeningen niet alleen goed wil doen, maar ook nog zo dat de ander (lees OW cursist) zonder mondelinge uitleg de oefening kan herhalen! Oefening baart kunst, dus tot morgen !
Groetjes, Robin (vBvdG)

Door Pascal op 04/30/10 15:32:15

Hai guys,

Lopend over het water . . . . . . . .

Genietend van de pannekoeken . . . . . . . .

Ik voel een leegte na de intensieve, leerzame afgelopen 2 weken tijdens het IDC met als slagroom toefje de IE.

Als instructeur van de NOB heb ik enorm genoten van de introductie in en lesmethoden van het PADI systeem. Tuurlijk er zijn overeenkomsten, echter er zijn ook totale verschillen. Neem bijvoorbeeld het multilevel duiken, ook jullie vele standards waardoor het wel een gesloten systeem is met een duidelijke filosofie over het opleiden van duikers. Voor een Nobber toch wel veel nieuwe dingen! Maar door het e-learning van GoPro Diving en af en toe een status rapport van der Bill in de mailbox, is het me gelukt om me degelijk voor te bereiden. En dit voorbereiden is nodig, anders was de IDC niet te overzien.

Het programma tijdens de IDC zit bomvol interressante onderwerpen, die door Bill perfect afwisselend aan de man/vrouw worden gebracht. Chapeau Bill. Verder is er ook veel tijd besteed aan de demonstratievaardigheden onderwater, voor mij misschien wel het leerzaamste onderdeel van de cursus. Het zijn sowieso al lange dagen, maar door de voorbereiding komt je gelukkig een en ander bekend voor. Hierdoor kun je je maximaal concentreren op de lesvoorbereiding en tuurlijk het lesgeven, zowel boven als onderwater. En daar draait het toch om als je straks als PADI instructeur de wijde wereld in trekt. Dus niet het trucje, maar het waarom!

Bill, Michel, Ruud, Tako Jan, Martijn het was SUPER!!!!!

Verder Wendy, Suzanne en Walter bedankt voor de ondersteuning.

We houden contact . . . . . . . .

P.S. mochten jullie de vla missen; bel gerust.


Door Floortje op 04/28/10 22:16:32

Een intensieve week, veel oefenen, keer op keer presenteren, gefocust zijn, maar vooral erg leuk en leerzaam! Ik ben trost op mezelf dat ik het gehaald heb.
Wauw, ik kan mezelf nu echt een PADI duikinstructeur noemen! :-)

MAAR dat is zeker te danken aan jullie goede, effciente aanpak en de manier waarop de cursus week is ingedeeld!

De voorbereiding online gaf een goede basis, waardoor ik heb gemerkt dat ik tijdens de cursus heel goed voorbereid was op alle facetten die van belang zijn om succesvol te kunnen zijn tijdens de cursus. Ik kon me richten op alle leuke onderdelen tijdens die week en hierdoor het meeste eruit heb kunnen halen voor mezelf.

'Key' voor een goede IDC is dus de efficiente aanpak (voorbereiding)en de manier waarop jij Bill, de dagen hebt ingedeeld waardoor wij optimaal hebben kunnen oefenen, leren en natuurlijk plezier kunnen hebben! Daarnaast hebbben we veel praktische tips meegekregen, wat super handig is.

Mijn complimenten aan jullie, Bill, Michel, Tako Jan, Ruud en natuurlijk ook de andere!

PADI Duikinstructeur, Floortje


Door Willy op 04/28/10 19:42:39

Hoera Geslaagd.........

Ik wil het team van Safediving ENORM bedanken voor de inzet, de presentaties en vooral de gezelligheid die we tijdens de afgelopen IDC hebben genoten. Ook de wereldberoemde pannenkoeken van Bill waren niet te versmaden.

Een goede voorbereiding voor een IDC is zeker belangrijk, en zonder deze voorbereiding wordt het ook een lastige klus, zeker als je van een andere orginasatie afkomt, en daardoor nog niet bekend bent met de PADI Standards. Dankzij de mogelijkheid van E-Learning is het toch gelukt om alles op tijd af te krijgen.

Ik wil Bill, Michel, Suzan, Walter, TJ, Ruud, Martijn en Wendy bedanken voor hun medewerking en geduld (vooral tijdens de rescue oefeningen). Zonder hun inzet en professionaliteit was het niet gelukt!


Door Chris op 04/26/10 20:17:01
Nu ben ik Instructeur.

Ik wil iedereen van het savediving team bedanken.
Het was echt een super leuke en leerzame ervaring.
Niets was teveel gevraagd, en we werden altijd zo goed mogelijk geholpen waar nodig.

Ik moet zeggen, het is een intensieve opleiding maar zeker de moeite waard.
Dankzij het trainingsprogramma dat de mensen van savediving hebben ontwikkeld heb ik mijn examens met maximale scores en dus met gemak gehaald.

Zeker  een belangrijk onderdeel is de voorbereiding naar het IDC toe.
Door het actieve gebruik van E-learning bij save begon ik met een gerust hart aan de opleiding.

Ook tijdens de opleiding was alles goed geregeld.
Afwisselend met theorie en praktijk.
Het ging er allemaal gestructureerd maar wel flexibel aan toe.
Alle facetten van de opleiding komen ruim aan bod.
Zo heb ik op een aantal oefeningen die beter moesten worden, ruimschoots kunnen trainen.

Super leuke sfeer en super professioneel.
Ik kan nu oprecht zeggen dat ik een expert in het duiken ben.

Bill, Michel, suzan,walter, taco jan, ruud, martijn, wendy
allemaal enorm bedankt.
gullie zijt seciaalkes.

Door Peter op 04/25/10 23:01:23

Hallo Bill, Michel en anderen,

Nogmaals dank voor de IDC. Ik heb een fantastische ervaring achter de rug. Jullie hebben met bewonderenswaardige toewijding het maximale in de IDC gestopt dat voor ons nog te behappen was. Er werd veel van ons gevraagd als voorbereiding, maar dit resulteerde in een goed startniveau van alle deelnemers. Fysica bijles kwam niet meer aan de orde, want had al plaatsgevonden.

De lokatie is perfect met een theorielokaal direct aangrenzend aan een zwembad. We hebben dan ook ruime zwembadtijd gehad, waarbij demonstratievaardigheden uitgebreid herhaald en aangescherpt werden. We hebben veel cursisten-rollenspellen onder water gespeeld en boven water talloze oefenpresentaties en oefenbriefings gedaan. In het buitenwater werd eveneens uitgebreid de tijd genomen om alles goed te oefenen en te herhalen.

De sfeer was fantastisch en Bill - je bent een meester in het combineren van serieuze besprekingen met relativerende Brabantse humor.

Al met al wat mij betreft een aanrader!
Peter


Door Sonja en William op 03/11/10 13:15:41
Hoi Bill,

Equipment weekend was zeer leerzaam en goed van opzet chapeau.Door gust sterkens op 03/09/10 18:31:24

hey hey

Ik wil even laten weten dat ik een kei gaaf weekend achter de rug heb. Toch gezellig met ze allen overal aan de materialen te snuffelen. Ik heb er veel van geleerd  en ook de manier van  les geven, daar steken we ook weer wat  van op.  Het equipment specialty weekend was heel leuk en echt een aanrader. Op naar een volgende specialty groetjes gust

P.S bedankt Bill


Door Xander Schenk op 01/27/10 23:31:39

Dag vriendjes en vriendinnetjes...

Hoe start je een IDC?? Daar heb je motivatie en wilskracht voor nodig.

Als je de hobby die je erg leuk tot een ander niveau wil tillen ga je dat doen met iets waarmee je het anderen kan leren. Daar heb je voor het duiken de IDC voor. De wilskracht was er bij mij al, aangezien ik duiken heel erg leuk vind. De motivatie was nog niet geheel ingevuld, maar door de samenwerking met instructeur en vriend Michel (CD bij Go Pro Diving) was die 120% geworden.

Daarna besluit je een kaartje te kopen voor het feestje bij Bill. Zo start je de IDC....

Bill en Mich moesten me even duwen om de voorbereiding klaar te krijgen. Pittig maar als je wat meer tijd hebt erg goed te doen. Daarna mag je de deur tot het feest openen.

Binnen op het feestje was ik niet de enige feestganger, uit het hele land komen mensen naar Eindhoven om mee te doen. Samen met mij waren Thomas, Costa en onze grappige Amsterdammer Remco de gelukkige.

Tijdens de IDC leer je naast je voorbereiding nog veel meer van de Course Directors Bill en Michel. Samen met de ondersteunende staff stomen ze je helemaal klaar voor de Instructors Exam.

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik het slagingspercentage van 99% waar heb gemaakt voor Bill. Niet in 1 keer geslaagd, laat ik het maar houden op bepaalde Open Water omstandigheden tijdens de IE.

Nu was het niet slagen niet zo erg, alleen dat het papiertje iets langer op zich heeft laten wachten. Ik mocht gelukkig snel in Hamburg (DE) een her in het buitenwater doen. Mijn maatje Michel ging gezellig mee, maar hij moest vanwege familie omstandigheden weer huiswaarts. Gelukkig waren er ook daar zat leuke mensen die dezelfde interesses hadden. Ook was René Bos IE examinator van de vorige IE aanwezig, erg gezellig.

De omstandigheden waren daar uitstekend, al miste ik de buddy’s van mijn IDC wel. Daar ben je namelijk helemaal op ingespeeld. Maar na de Open Water - en de Rescue oefening kwam René naar me toe met de mededeling dat ik me voortaan duikinstructeur mocht noemen.

En ik kan iedereen vertellen dat je na die woorden een overheerlijk gevoel krijgt.

Hiep Hiep Hoera

Dit was mijn IDC avontuur.

Mijn dank gaat uit naar iedereen die mij zowel in Nederland als in Duitsland heeft gesteund tijdens mijn IDC en IE. Het was een tijd om nooit te vergeten!!

THANKS A LOT

Gebruiker
_________________________
Gebruikersnaam
Wachtwoord

  
Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier


Planning
Opleidingen
1.
OWSI cursus
2.
GoPro Bootcamp interesselijst
3.
Assistent Instructeur
4.
IJsduik instructor cursus
5.
Master Scuba Diver Trainer
ActiviteitenkalenderEnquete
Overweeg je dit jaar je IDC te doen?

Ja
Nee