_________________________
Prijzen opleidingen

Algemeen _________________________
Home
Deze site
Wat is Goprodiving?
Jouw Padi Course Director
Jouw Padi 5* IDC facility
Contact
Hoe word je Padi Instructor?
Prijzen opleidingen
Studiemateriaal IDC/ EFRI
Padi fees
Archief
Links
Veel gestelde vragen
Ervaringen uit de praktijk
Slagingsstatistieken
Privacystatement

Opleidingen _________________________
Divemaster cursus
GoPro Bootcamp
AI cursus
OWSI cursus
EFR Instructor cursus
Instructeurs cursus IDC
Pakket 5 specialties
IDC op maat
MSDT Weekend
MSDT week Spanje
Equipment Instructor cursus

Videos _________________________
IDC video
Skill videos

Interactief _________________________
Gastenboek
Opleidingsplanning
Activiteiten kalender
Bestellen cursusmateriaal
Reserveren pension
Mijn account
Huiswerk online

Gallery
_________________________
IMG_0029.jpg

IMG_0029.jpg

Datum: 05/24/09 Weergaven: 169

 
Gastenboek Terug

Log in om een bericht te kunnen toevoegen.


115 berichten op 12 pagina(s)
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12]
Door Corne van Oosterhout op 05/29/12 17:32:03

Ik heb een hele leuke tijd gehad ondanks ik heel moeilijk kan leren. Ik ben ik heel goed geholpen door Niels en Bill. Door hun ben ik er door heen gesleept. Voor mijn AI theorie was ik gezakt maar de twee de keer ben ik geslaagd. Ik heb extra vragen gekregen om te oefenen

en het heeft geholpen.

 

Op mijn AI binnen water klapte mijn o ring en Niels zij tegen mij doe dit aan jou sleutelbos het brengt geluk of het werkte weet ik niet maar ik ben wel geslaagd.

 

Tijdens de lessen die wij hadden werden er veel grappen gemaakt. Bill en Niels zeiden als we iets fout hadden gedaan, nou dan draai ik er een bal af! Nou nu heb ik een ballenklem mee genomen en hoeven ze geen vieze handen meer te krijgen

 

Ik heb deze cursus nu mee gemaakt en ik beveel iedereen aan die divemaster en instructor wil worden doe het op dit adres achter elkaar het heeft mij heel goed geholpen. Ik wens ook iedereen even veel plezier als wij hebben gehad!

 

Aanrader!

 

Groetjes Corne


Door Henri Zomer op 05/22/12 21:05:58

Hallo allemaal,

In januari 2012 ben ik via e-learning begonnen aan mijn IDC. Ik heb dit bij Goprodiving gedaan naar aanleiding van een advertentie in het blad "Duiken". De advertentie sprak mij aan en na contact met Bill Megens besloot ik mij bij hem op te geven. Na al het huiswerk op de site gemaakt te hebben heb ik 10 mei mijn EFR-instructor brevet gehaald en ben ik aansluitend aan de IDC begonnen. Het was veel wat we in 8 dagen moesten doen en het waren lange dagen, maar het was de moeite waard. Bill en zijn vrouw Wendy leven voor het duiken en besteden heel veel tijd aan het opleiden van duikers op elk niveau. Bill was gedurende deze IDC onze coursedirector en om het met zijn woorden te zeggen. Hij leidt je niet op om je examen te halen. Hij leidt je op om een goede instructeur te worden. Het IE (Instructor Exam) haal je dan ook. En inderdaad zo was het. Met zijn vieren, Bianca, Christof, Andre en ik gingen we 19 en 20 mei ons IE doen en allevier slaagden we hiervoor. Ging dat vanzelf? Nee, maar na de goede en strenge voorbereiding van 8 dagen, viel het examen reuze mee.

Ben je ook van plan de instructeursbrevet te gaan halen, maar weet je nog niet waar. Goprodiving van Bill en Wendy Megens is zeker een aanrader.


Door michel hendrix op 04/25/12 19:26:07
ik ben in 2010 lekker na het zonnige curacao geweest, en heb daar natuurlijk super veel gedoken!
toen ik terug kwam in Nederland ben ik wat info gaan zoeken over hoe ik nou duikinstructeur kon worden.
als snel kwam ik bij bill (safe diving) uit.
eerst een keer een bij safe diving op bezoek om daar een praatje te maken en te kijken hoe alles in zijn werk ging.
naar niet al te lang twijfelen (1dag) heb ik me ingeschreven voor het "from zero to hero" traject.
in oktober gestart met mijn rescue cursus, zo gezegd zo gedaan.
daarna gingen we door voor de divemaster!
samen met niels (onze instructeur) begonnen we aan de cursus iedere vrijdag in het zwembad skills oefenen. thuis huiswerk maken en leren, en we zijn nog een keer na DEN DUNGEN geweest voor onze onderwaterkaart opdracht.
Toen starte op 22-3-2012 de efr instuctor cursus.
dit was een lange dag met veel praktijk en vele leerzame momenten.
23-3-2012 was de grote dag, de start van de IDC!!!
We begonnen smorgens met de theorie en smiddag het zwembad in om onze skills te oefenen, en scenario's te spelen.
vooral van de theorie heb ik veel opgestoken! bill wist altijd overal wel een antwoord op en was ook niet te beroerd om langer door te gaan voor ons, meestal waren we rond een uur of 8 klaar. dus lange leerzame dagen maken!!
Maar wat we zeker niet moeten vergeten is hoeveel er gelachen is tijdens de IDC!! een lolletje kon op z'n tijd wel, en bill wist ons iedere dag ook weer prima te vermaken (of niet roy?).
Op 31maart starte de IE!
Dit was voor onze groep gewoon nog even laten zien wat bill ons allemaal geleerd had!
iedereen is dan natuurlijk ook geslaagd op 1april!!(nee dit is geen grap!)

ik zelf heb nog net iets meer geluk gehad als de rest, want heb een van de examinator een baan op ibiza aangeboden gekregen!!
deze heb ik natuurlijk met open armen ontvangen, en vertrek 1mei richting ibiza voor een half jaar!!! ZO snel kan het gaan :-)

dus mocht je in de toekomst plannen hebben om padi professional te worden dan kan ik safe diving zeker aanraden!

verder wil ik tako jan en wendy ook nog bedanken!

bill super bedankt voor de SUPER leerzame en gezellige cursus!!

groet michel


Door Patrick op 04/16/12 12:47:03

Via een ongebruikelijke manier ben bij Bill en zijn bedrijf terecht gekomen.
Na wat telefonisch overleg zou het allemaal goed komen werd er gezegd en heb ik me ingeschreven voor het eerste IDC van 2012.
Ik begon aan iets waar ik geen idee van had wat het zou zijn en hoe moeilijk het was, maar wie niet waagt wie niet wint.
Ik heb een leuk leerzaam en vooral uitgebreid IDC ervaren bij Bill en deze schrikt er niet voor terug om meer en meer engerie
in de opleiding te steken dan vooraf de bedoeling was, met andere woorden Bill en zijn staff willen dat iedereen slaagt ongeacht de tijd die er voor nodig is.
Naast de uitgebreide en leerzame week was het zeker ook een geslaagde week waarin we nieuwe mensen ontdekt hebben (mr 75),
verrekus gelachen hebben (Cornee), en last but not least geweldig vaak nat zijn geworden.
Ik wil met name nog de staff Wendy,TJ en Bill bedanken voor de begleiding, les, en ondersteuning in deze IDC en ook tijdens het IE.

Mocht je in de toekomst instructeur willen worden of IDC-staff member zou ik zeker naar deze duikschool gaan om deze cursus
leerzaam en leuk te volbrengen.
Ik heb samen met mijn medecursisten een geweldige tijd gehad en we zijn dan ook enorm blij met ons behaalde restultaat !!

Grt. Patrick.


Door Bram Schenkelaars op 04/10/12 11:31:56

 

Jaja op 1 April heb ik met nog 4 andere ons instructeur schap in ontvangt mogen nemen, en dat is geen grap. Misschien wel moeilijk uit te leggen bij een duikschool waar je wil gaan werken. “Nee echt waar het is geen april grap ik ben echt instructeur”. Maar mochten ze moeilijk doen laat ik gewoon Bill bellen want die vertelt wel hoe het echt zit. Gedurende deze anderhalve week vroeg opstaan en laat gaan slapen heeft Bill namelijk ook elke minuut van de dag boeiende en interessante informatie verschaft. Ik zal inderdaad niet ontkennen dat het onwijs zwaar is om deze anderhalve week te doorstaan, maar het is wel een onwijs gave ervaring waar ik heel veel van opgestoken heb. De combinatie van de theorie aangevuld met relevante ervaringsverhalen en de praktijk zowel in het zwembad als bij Aqua best past naadloos op elkaar, complimenten daarvoor. Ik ben daarom Bill en Safediving erg dankbaar voor het werk wat ze voor mij hebben gedaan, ik geloof niet dat er een betere en gezelligere duikschool bestaat in Nederland. Thanx en tot aan de waterkant.

 

Gr Bram

 


Door roy op 04/03/12 18:23:13
Eindelijk gelaagd!Super idc gehad was wel echt zwaar maar het eind resultaat was zeer goed.iedereen bedankt voor deze gezellige en leerzame dagen.Echt een aanrader om bij Safe diving je idc te doen.Bill bedankt voor alles en hoop dat ik nog veel ervaring bij je kan opdoen.
Groeten roy

Door Snij op 02/29/12 14:59:51

12-2-2012: het is lekker weer en waarschijnlijk de laatste dag IJS: kortom ijsduiken dus en dan meteen de PADI specialty instructor opleiding. Samen met een aantal van mijn oude IDC maatjes (en Peter) zijn we 's ochtends vroeg begonnen aan de theorie en standards, waarna we tegen 11.15 bij het Dungens Gat kwamen. Daar bleken vele anderen ook 'ijsduiken' in hun hoofd te hebben. Na een rondje langs en over het ijs (pas op voor de marathon schaatsers) besloten we gebruik te maken van een bestaande bijt (=moeilijk woord voor wak). Pallets erlangs, lijnen klaarleggen, safety duikers, party tent, vuur korf, BBQ, Soep/Chocomel, alles was mee. Ook nog even geoefend met de kettingzaag in het ijs. Na twee mooie duiken (met schaatsers over je heen en zwaaien naar familie van onder het ijs vandaan) besloten we met een lekker hapje en drankje bij de Majorka bar.
IJsduiken: super om te doen, gezellig met de IDC maatjes (en Peter) en weer een instructeurstitel erbij.

Bill/Wendy/Niels: bedankt voor de super dag


Door Henri Zomer op 02/23/12 20:32:29
Zaterdag 11 februari vanuit Bunschoten een dagje Eindhoven naar de 2e Go Pro dag. Interessante onderwerpen en erachter komen dat je nog een hoop moet leren om instructeur te worden. Een leerzame dag onder deskundige leiding van Bill. Tot de volgende keer, Henri Zomer

Door Tanja van Dalen op 02/12/12 22:14:21
Op zaterdag 11 februari 2012 de 2e Go Pro bijgewoond......Het was een super leerzame dag waarbij ik veel geleerd heb over Padi EMEA, de nieuwe prijslijsten en PADI materialen en als topper de CESA in het zwembad met allerlei tips en trucs om je cursist en jezelf :) de CESA beter te leren.
Go pro..een must om bij te blijven en samen met andere Padi professionals van en met elkaar te leren. een echte aanrader!
Bill bedankt voor je enthousiastmerende inzet en tot de volgende keer!!  groet van Tanja van Dalen

Door kees melis op 02/11/12 20:20:33

Gopro dagen 2 gevolgd. Zelf heb ik 2010 IDC gedaan maar blijf me verbazen dat dit ook weer een leerzame dag was. Er verandert veel en door met Padi-Pro's bij elkaar te komen kunnen we kennis en ervaring uitwisselen. Nu helemaal op de hoogt van EMEA, nieuwe prijslijsten van Padi materiaal, goede workshop en in het zwembad een duidelijke sessie hoe je een CESA bij je cursisten kunt aanleren en bijsturen.

Ik had weer een TOP dag! en raad iedereen aan hier bij te zijn van instructeur tot DM. Leerzaam en gezellig.

Volgende keer een buitensessie?

Ik ben er bij

Gr Kees (265729)

Gebruiker
_________________________
Gebruikersnaam
Wachtwoord

  
Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier


Planning
Opleidingen
1.
OWSI cursus
2.
GoPro Bootcamp interesselijst
3.
Assistent Instructeur
4.
IJsduik instructor cursus
5.
Master Scuba Diver Trainer
ActiviteitenkalenderEnquete
Overweeg je dit jaar je IDC te doen?

Ja
Nee