_________________________
Prijzen opleidingen

Algemeen _________________________
Home
Deze site
Wat is Goprodiving?
Jouw Padi Course Director
Jouw Padi 5* IDC facility
Contact
Hoe word je Padi Instructor?
Prijzen opleidingen
Studiemateriaal IDC/ EFRI
Padi fees
Archief
Links
Veel gestelde vragen
Ervaringen uit de praktijk
Slagingsstatistieken
Privacystatement

Opleidingen _________________________
Divemaster cursus
GoPro Bootcamp
AI cursus
OWSI cursus
EFR Instructor cursus
Instructeurs cursus IDC
Pakket 5 specialties
IDC op maat
MSDT Weekend
MSDT week Spanje
Equipment Instructor cursus

Videos _________________________
IDC video
Skill videos

Interactief _________________________
Gastenboek
Opleidingsplanning
Activiteiten kalender
Bestellen cursusmateriaal
Reserveren pension
Mijn account
Huiswerk online

Gallery
_________________________
IMG_0081.JPG

IMG_0081.JPG

Datum: 05/17/12 Weergaven: 344

 
Gastenboek Terug

Log in om een bericht te kunnen toevoegen.


115 berichten op 12 pagina(s)
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12]
Door op 08/18/14 18:55:55

Beste Bill & Wendy,

uren lange teksten worden niet gelezen dus we houden het kort ... als een goprodiving briefing!

Ik heb genoten van de opleiding en ben nog steeds onder de indruk van de wijze waarop jullie de passie voor het duiken weten over te brengen!

De IDC is mits voorbereid via jullie website zeer goed te doen en het wazige we praten niet over het examen wordt inderdaad meer dan goed gemaakt als het dan zover is ...het is inderdaad bijzaak!

helaas weet je dat pas als je daar geweest bent maar mensen geloof het maar, als je bij Bill vandaan komt is dat examen een peuleschil, je Course director heeft veel hogere eisen dan PADI zelf!

Daarnaast ga je profiteren van je niveau als je aan het werk gaat, het zal je verbazen hoeveel lager het nog kan .... of hoe goed jij bent opgeleid het is maar hoe je het bekijkt!

Dikke pluim en bedankt voor alle zorgen!

Wilfred Bindervoet
IDC Maart 2014 examen 31 maart 2014
Inmiddels 18/08/2014 en Padi MSDT 339879


Door Jeffrey op 04/12/14 10:52:54

Het is nu al weer twee weken geleden dat ik de instructeurs examen heb afgerond, ben er heel erg blij mee en inderdaad het examen is maar een bijzaak!

 

De IDC curses waren intensieve dagen maar toch erg leerzaam, doordat de dagdelen werden gewisseld met theorie en praktijk bleef je toch goed bij de les. De voordelen bij Bill is dat hij een leslocatie heeft waar hij zowel theorie als zwembad lessen kan geven, waardoor je geen tijd kwijt ben met het wisselen van theorie naar zwembad.

 

De IDC curses waar ik in zat was 2 x 4 lange dagen waardoor je tussen de curses door weer wat rust had, en heb in deze dagen ook goed kunnen oefenen met de theorie presentatie geven. 

In de IDC curses zaten drie leerlingen 2 voor de OWSI en 1 voor staff instructor, doordat de klas klein was kregen we de volle aandacht.

 

Tijdens de zwembadsessie waar we ook uren in het water hebben doorgebracht werden alle skills behandeld en werden vaak beoefend, alsmede de briefings die gedaan moesten worden.

 

Heb tijdens de curses gebruik gemaakt van de facaliteiten om te blijven overnachten bij Safediving alles wat je nodig heb zit erin. Het voordeel van dit is je ben niet veel tijd kwijt qwa heen en weer rijden (circa 5 minuten) waardoor je genoeg tijd heb om huiswerk te maken voor de volgende dag. In de straat waar Safediving zit zijn genoeg restaurantjes en cafe's voor de inwendige mens, een echte aanrader is het Thais restaurant.

 

Het instructeurs examen was in Eindhoven op dezelfde locaties voor het binnen als buitenwater, dit vond ik persoonlijk wel prettig.

Jammer genoeg was Bill er zelf niet bij in verband met het examen (Course Director) van Wendy maar was wel vanuit Malaysia bereikbaar.

 

Al met al was het een zeer geslaagde curses waar er toch ook genoeg gelachen is maar ook flink doorgewerkt is. Bij deze bedank ik Bill en Wendy voor de leerzame curses, en uiteraard Remco en Wilfred voor een geweldige tijd tijdens de curses  en de avonden waar we gezellig restaurantjes hebben bezocht en natuurlijk gezamelijk huiswerk hebben gemaakt.

 

 


Door Bert Jurgens op 10/10/13 16:03:40
Beste Bill (en ook Wendy)
Mijn dank is en blijft groot: jij hebt een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan het behalen van het instructeurs brevet. Doordat je de lat hoog legt was het IE een feestje.  We gaan elkaar zien, boven of onder water.
Bert


Door Tjip op 07/08/13 13:57:44
Een intensief, leerzaam en prima specialty weekend gehad. Bill heeft op zijn kenmerkende wijze het (duik)niveau een stuk hoger gebracht. Niet aleen de droge uitleg over de specialty of hoe het boek in elkaar zit maar juist zijn tips over de les, de duik en de debriefing maken het zo waardevol.
Die extra puntjes en de aandacht die hij voor zijn cursisten/ collega's heeft maken het een aanrader voor iedereen die verder wil als (specialty)instructeur.


Door Ronald op 05/24/13 22:09:57
Super Course Director Bill heeft ervoor gezorgd dat ons clubje van vrienden voor het leven succesvol door het IDC en de IE gegaan zijn. Zoals Bill aan het begin zei, is de IE een logische stap en bereidt de IDC je voor op het echte lesgeven.
Het huiswerk online op deze site zorgt ervoor dat je super voorbereid aan de IDC begint. Ook de skills videos zijn erg goed om je voor te bereiden.
De cursus is erg compleet, naast alle direct duikgerelateerde zaken komen ook onderwerpen als marketing e.d. aan de orde.
Het is ideaal dat het theorielokaal direct naast het zwembad zit, dus er kan een goede mix zijn van theorie en praktijk. Bill heeft zelfs een extra toolkit die je nog beter voorbereidt.
Natuurlijk heeft iedereen het gehaald.
Kortom, een aanrader.
Bill, Jelmer, Tjip, Peter en Hans bedankt voor deze gave en fun  ervaring! Blox!

Door Jelmer op 05/21/13 18:27:42
Denk je er net als ik aan een IDC te gaan doen? Kom dan zeker informeren bij Bill van GoProDiving! Je bereidt je in je eigen tempo voor door de fantastische online leermiddelen. Presentaties, oefenopgaven, proefexamens en zelfs skill video's zodat je thuis voor de spiegel je duikvaardigheden kunt oefenen.
De supergoede voorbereiding betaalt zich tijdens de IDC uit. Omdat je al veel theorie beheerst, ligt de focus op workshops, duikvaardigheden en oefenen van lessen en briefings. De IDC-week wordt zo geen theoretisch verhaal, maar juist een praktische doe-week! Door Bill's arsenaal aan verhalen en tips leer je ontzettend snel en valt er een boel te lachen.
Met het theorielokaal aan het eigen zwembad lig je er zo in om je skills in het water te polijsten en de water workshops te doen.

Kortom, GoProDiving heeft met zijn ervaring, top accommodaties en online leersysteem alles in huis voor een top IDC. Zoals Bill belooft: na 8 dagen bikkelen is het examenweekend maar bijzaak.

Bill, Tjip, Hans, Ronald en Peter, bedankt voor een top IDC! Blox!

Door Peter op 05/21/13 15:21:08

In maart de EFRI cursus bij GoProDiving gevolgd en afgelopen weekend de IDC en IE afgerond.

De IDC is een bere-intensief programma van 8 dagen waar je veel leert (en afleert). Je IDC volgen bij GoProDiving heeft een paar belangrijke voordelen: je kunt online (in je eigen tijd en tempo dus) op alle examenonderdelen oefenen; er zijn zelfs video's van de skills! Als je dat doet kan je met een gerust hart naar de IDC en het examen. Daarnaast ligt het zwembad 'aan de andere kant van het raam'. Je bent dus echt in 10 minuten vanuit de theorie in het water! Heel practisch is ook dat je gebruik kunt maken van de overnachtingsmogelijkheid bij de winkel van Safe Diving; 10 minuten rijden van het zwembad. Als laatste maar zeker niet minste voordeel heb je Bill als Course Director. Zijn manier van lesgeven, kennis van zaken, schat aan ervaring(sverhalen) en schijnbaar oneindig geduld maken je enthousiast om door te gaan (en in sommige gevallen slepen ze je er doorheen :-) ). Wat je leert bij GoProDiving is van hoge klasse en kun je later gebruiken om een effectieve instructeur te zijn die meer kan dan alleen 'een trucje'

Als kers op de taart heb je na 8 intensieve dagen een IE. Het is de beloning van ruim een week keihard werken, trainen, oefenen en veel lachen (kijk maar op facebook). En dan blijkt dat IE ineens inderdaad 'een logisch gevolg' te zijn!

Bill en Wendy, Tjip, Jelmer, Ronald en Hans: Bedankt voor een intensieve, leuke, leerzame 10 dagen!!

enne: in 1 keer geslaagd!


Door Tjip op 05/21/13 14:41:41
Na een dag EFR-instructeur gestart met de IDC van mei 2013. Als cursist van Bill kom je letterlijk en figuurlijk in een warm bad binnen. Je ziet meteen de voordelen van het eigen theorielokaal en de toegang tot het zwembad achter de ramen van het lokaal. De relaxte sfeer van de eerste dag was kenmerkend voor alle 8 dagen van de IDC.
De online voorbereiding helpt je op een hoog theorie-niveau binnen komen op de eerste dag en daar pluk je vanzelf de vruchten van.
Vergis je niet; het is hard werken en er worden hoge eisen gesteld. Maar de beloning die je krijgt is een allround cursus die ver boven een IDC uitsteekt. Het zijn de zaken hoe je als duiker een goede instructeur kunt zijn die je te horen krijgt en zelf oefent. Het examen is daarna inderdaad een makkie.
De sfeer en collegialiteit die ik meemaakte hebben het voor mij een onvergetelijke ervaring gemaakt.
O ja: geslaagd in 1 keer!

Door Ingeborg op 12/16/12 09:35:44

In november mijn IDC gedaan.  Mede dankzij de goede online voorbereiding die Bill heeft opgezet en de gedegen cursusweek zelf  hebben we de IE allemaal gehaald met mooi scores. Het waren zware dagen waarin we toch ook veel lol hebben gehad. Voordeel  is ook dat je je voorbereidingen doet in het zwembad en buitenwater waar de IE plaats vindt dus geen verrassingen meer tijdens je examen. Kortom een aanrader.

Bedankt voor alle steun en adviezen Bill, Wendy & Tako Jan.

Bedankt voor jullie steun en toeverlaat Robin, Bert, Siemen, Eline  & Tineke.


Door Bert van Daal op 12/03/12 09:19:37

De laatste IDC van 2012 bij GoPro begon op 9 november. Een 8 dagen durende intensieve opleiding waarbij je alle kneepjes van het vak werden bijgebracht. Deze IDC startte eigenlijk al geruime tijd van te voren. Door gebruik te maken van Bill's geweldige on-line leersysteem werd je theoretische kennis op hoog niveau gebracht. De standards kon je op een gegeven moment zelfs dromen, de IDC moest toen nog beginnen!

Tijdens de IDC kwamen de te volgen presentaties uitvoerig aan bod en werden deze waar nodig verduidelijkt door praktijkgerichte voorbeelden. Daarnaast werd voornamelijk de nadruk gelegd op de praktijk; de theoriepresentaties, de demonstratievaardigheden, de zwembadinstructies en de buitenwaterinstructies passeerden veelvuldig de revue. Hier was voldoende tijd voor dankzij onze on-line voorbereidingen vooraf. We hadden elke dag het zwembad minimaal 2 á 3uur tot onze beschikking om ons tot in de puntjes voor te bereiden op het IE! Het was zelfs mogelijk heel vroeg in de ochtend of laat op de avond nog even extra te gaan oefenen als je hier behoefte aan had.

Ook in het buitenwater hebben we veelvuldig geoefend en ons de "tips van Bill" in de oren geknoopt. Hier werden ondanks het relatief koude water en dankzij het enthousiasme van Bill de puntjes op de i gezet.

Het IE bleek dankzij deze geweldige voorbereiding een makkie, alle onderdelen waren reeds uitvoerig geoefend waardoor je niet voor verassingen kwam te staan. Bill was uiteraard tijdens de IE aanwezig om ons moreel bij te staan en waar gewenst nog even mee te denken.

Dit alles maakt het dat ik met een heel positief gevoel kan terugkijken op deze IDC. Het was een zware week, Bill's eisen waren hoog maar daar stond tegenover dat zijn persoonlijke inzet ook onuitputtelijk was. We konden zo'n beetje dag en nacht voor vragen en ideeën bij hem terecht. Dit alles zorgde ervoor dat ook de groep vol enthousiasme bezig was, elkaar hielp waar nodig en last but not least, we met zijn allen geweldige resultaten op het IE behaalden.

Bill, Wendy en Taco-Jan hartelijk dank, maar ook zeker Siemen, m'n slaapmaatje in de "Gulden Snorkel", Robin, Ingeborg, Eline en Tineke bedankt voor deze leuke, leerzame en niet te vergeten ook vaak lachwekkende momenten tijdens onze IDC!!!

Gebruiker
_________________________
Gebruikersnaam
Wachtwoord

  
Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier


Planning
Opleidingen
1.
OWSI cursus
2.
GoPro Bootcamp interesselijst
3.
Assistent Instructeur
4.
IJsduik instructor cursus
5.
Master Scuba Diver Trainer
ActiviteitenkalenderEnquete
Overweeg je dit jaar je IDC te doen?

Ja
Nee